Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Farinelli med GUIDOPERA - Vendelbo Hus

Farinelli med GUIDOPERA

26 september 2021 16:00 - 18:30

HJØRRING TEATER glæder sig til at åbne den nye teatersæson med netop Farinelli, som desværre blev aflyst i november 20 pga Coronanedlukningen i Nordjylland, men nu er den her: Farinelli -en dansk klassiker med sydlansk temperament.

Glæd jer til at høre “Sangen har vinger”, “Følges ad” og “Herren som skabte alt på jord” i det vidunderlige danske operette/syngespil Farinelli med de allerbedste operasangere. Det vil være Niels Jørgen Riis´debut som Farinelli og jeg glæder mig selv meget til at høre ham synge titelpartie, siger Guido.

Handlingen er den traditionelle handling, men i en livlig komprimeret udgave. Leif Greibe har arrangeret det store orkester partitur for en forrygende kvartet, så der er ikke sparet på de musikalske udfoldelser. Vi garanterer for et hav af velkendte og elskede sange som publikum nynner med på dagevis efter vores besøg.

Operetten er i 2 akter, og foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i byen Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal medvirke i et syngespil på byens kloster. Udenfor Napoli ligger et sørøverskib ankret op, og piraterne har fordækt blandet sig med kirkegængerne. Og så er vi igang… En forestilling med gennemslagskraft og masser af godt humør.

Medvirkende: Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz m.fl. Kapelmester Leif Greibe samt violin, cello og klarinet.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
26. september 2021
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside