Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Blinkende-Lygter-Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Blinkende Lygter, NØRREGADE TEATRET og TEATER2

12 oktober 2022 19:30 - 21:30

EN FOLKEKOMEDIE – OGSÅ FOR DE UNGE

NørregadeTeatret og Teater 2’s udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og opfriskende skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge – Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden.
Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med de sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.

Denne opsætning af ”Blinkende Lygter” har et skønt hold på scenen, Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden, Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl.
Teaterversionen af ”Blinkende lygter” er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende og lidt anderledes aften i teatret.

Genre: Folkekomedie
Varighed: ca 2 timer
Pris: Løs 350 / 330 / 310; Abo 275 / 255 / 235; Unge u/26/stud 190

Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland og Frank Rubæk
Manuskript: Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus.
Iscenesættelse: Frank Rubæk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. oktober
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside