Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
De tre Musketerer Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: De tre Musketerer, FIGAROS og DEN NY OPERA

21 april 2023 19:30 - 21:45

EN ALLE, ALLE FOR EN…. TRE FOR EN TIER

Afslutning på sæsonen ved små borde og med Hjørring Teaters champagnebar

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling “De tre Musketerer” rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne sværvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af “De tre Musketerer” tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Anmeldelser:

Det er den rablende gale og vanvittigt sjove cocktail, Figaros og Den Ny Opera serverer for publikum. Denne rablende gale og voldsomt morsomme farce sætter virkelig lattermusklerne på overarbejde, og publikum går derfra med den der helt specielle mavefornemmelse, man har, når man har fået et dejligt grin.” – Kulturtid.dk

”Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.” – Nordjyske

”Underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi, som efterlader én ubekymret og latter-labil” – Lene Kryger, fyens.dk

Genre: Opera, operette, musical – krydret med masser af komik
Varighed: 130 min inkl. pause
Pris: Løs 395 / 370 / 320; Abo 320 / 295 / 245; unge u26 / stud 190

Manuskript: Dumas, Kjærulff, Dueholm og Jensen
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian jensen og Allan Dahl Hansen
Scenografi: Hans Dueholm
Kostumer: Nathalie Meldgaard

Share This Event

2212109
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
21. april
Tidspunkt:
19:30 - 21:45
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside