Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
pennevenner, christopher entertainment vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Pennevenner – Christopher Entertainment

28 september 2023 19:30 - 21:20

Pennevenner er en romantisk og musikalsk fortælling, og forestillingen er fyldt med 70-er hits, som alle kender. Det er lyden af forelskelse, flirt og drømme for fremtiden, når de to pennevenner, spillet af Annette Heick og Caspar Phillipson, udveksler breve og musik, der betyder noget for dem. Publikum tages med på en musikalsk rejse, efterhånden som de to pennevenner, der befinder sig på hver side af Atlanten, opbygger et dybere og dybere venskab gennem deres brev- og musikudveksling.

I takt med at pennevennernes breve bliver mere og mere personlige, udvikler venskabet sig og følelserne bringes i spil. Den mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge sin penneveninde et ikke-varslet visit og her tager handlingen en overraskende drejning.

Pennevenner er et nyskrevet, romantisk drama, som smelter fortid og nutid sammen, og som ud over at være en musikalsk rejse tilbage til 70´erne også minder en om, hvor vigtigt det er, at få tingene sagt i tide.

Oplev to af Danmarks mest folkekære navne, Annette Heick og Caspar Phillipson, der sammen med pianist Silas Phillipson og Søren Sebbers trio fortolker sange som Ain´t No Mountain High Enough, Rør ved mig, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr og mange, mange flere

Medvirkende: Annette Heick, Caspar Phillipson og Silas Phillipson

Manuskript-ide : Annette Heick

Manuskript: Jesper Malmmose

Scenografi: Jan Hertz

Kapelmester: Søren Sebber

Musikere: Søren Sebbers Trio

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
28. september 2023
Tidspunkt:
19:30 - 21:20
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside