Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Roaring Twenties Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Roaring Twenties, DANSK DANSETEATER

29 marts 2023 19:30 - 20:45

MODERNE DANS – DOBBELTFORESTILLING

GRATIS INTRO KL. 18.30 I TEATERSALEN

En boblende og aktuel dobbeltforestilling inspireret af verdens tilstand og de nye brølende 20’ere

Roaring Twenties er en dobbeltforestilling skabt af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg og den norske og internationale anerkendte koreograf Ina Christel Johannesen.

Aftenens ene værk er et nyt danseværk af Pontus Lidberg med nykomponeret musik af den elektroniske Københavnerduo, Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Vi er i gang med et helt nyt historisk kapitel – men hvad brøler vi af i 2020’erne? Det spørgsmål undersøger Lidberg nærmere med sin nye Danmarkspremiere.

Anden del af forestillingen er skabt af den norske koreograf Ina Christel Johannesen, som præsenterer et stærkt, tankevækkende og dynamisk værk om brudte løfter og klimaforandringer til musik af den elektroniske komponist Tommy Jansen.

Dansk Danseteaters turneleder giver sammen med en af danserne fra kompagniet en mere indgående introduktion til forestillingen. Ved brug af videoklip fra prøvesalen, sjove historier far bagscenen og eksempler fra det koreografiske arbejde, får publikum et indblik i den kunstneriske proces og de tanker, der ligger bag forestillin-gen.

Workshops
Der tilbydes workshops til unge i forbindelse med køb af billetter til forestillingen. Pris kr. 1500,- + moms, varighed 1½ time, maks antal deltagere 30. Kontakt Teater-butikken og hør nærmere.

Anmeldelser:

♥ ♥ ♥ ♥
”HER STRYGER EN FLOK FESTKLÆDTE MÆND OG KVINDER RUNDT PÅ SCENEN FOR AT DANSE SIG FREM TIL, HVAD DE BRØLENDE 2020’ERE I (POST) PANDEMIENS TEGN KAN RUMME.” – POLITIKEN

******

”DER ER INGEN TVIVL OM, HVILKE DYGTIGE DANSERE PONTUS LIDBERG HAR SAMLET I KOMPAGNIET. TALENT, TEKNIK OG KARISMA PRYDEDE DETTE VÆRK.” – UNGT TEATERBLOD”

YDERST UNDERHOLDENDE VERDENSPREMIERE.” – DANSTIDNINGEN

*****

”DET VAR EN MAGISK AFTEN MED SKØN DANS.” – KULTURTID

Genre: Danseforestilling – moderne dans
Varighed: 1 time plus pause
Pris: Løs 375 / 355 / 335; Abo 300 / 280 / 260; Unge u 26 / stud 190

De kunstneriske hold:
Koreografer: Pontus Lidberg og Ina Christel Johannessen
Musik: Nykomponeret musik af Den Sorte Skole og Tommy Jansen
Dansere: Dansk Danseteaters dansere
Kostumedesign: Bregje Van Balen & Filippa K Studio med fokus på bæredygtighed og upcycling
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Skrædder: Maria Ipsen

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
29. marts 2023
Tidspunkt:
19:30 - 20:45
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside