Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Se Venedig og dø, MUSICALDANMARK- En hyldest til toppen af poppen i 70'erne - Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Se Venedig og dø, MUSICALDANMARK- En hyldest til toppen af poppen i 70’erne

01 marts 2024 19:30 - 21:20

I Se Venedig og dø kan du se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70´erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Det gør vi ved små borde i den stemningsfulde gamle teatersal.

Teaterkoncerten tager udgangspunkt i et møde mellem Kim Larsen og Lone Kellermann på et musikværtshus på Christianshavn. De fejrer at nummeret ”Se Venedig og dø”, er blevet nr. 1 på den danske hitliste. På værtshuset støder de tilfældigvis ind i Michael Bundesen, Sebastian, Lis Sørensen og C.V. Jørgensen og Toppen af poppen er samlet.

Ud over en række musikperler fra 70´erne så får vi indblik i den dramatik, der var i musikbranchen i slut-halvfjerdserne, hvor afløseren for Danmarks største rockband Gasolin skulle findes. At overgive førstepladsen til kronprinsebandet – Shu-Bi-Dua, var ikke af Gasolins gode vilje.

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Rikke Lillevang m.fl. give den fuld gas i alle de store sange fra 70´erne. Så Se Venedig og dø bliver en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

Se Venedig og dø er produceret af MusicalDanmark, som Hjørring Teater også havde besøg af i sæson 2022-23 med forestillingen Pianoman´en fra New York, der var en kæmpe succes.

Medvirkende: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Rikke Lillevang, Lucas Hoang, Anne Kraglund, Niels Rahbech, Lars Wagner, Joakim Øster, Michael Vestbo

Dramatisering, ide og koncept: Michael Bentholm

Instruktion: Rikke Lillevang

Kapelmester: Niels Rahbech

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
1. marts
Tidspunkt:
19:30 - 21:20
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside