Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Sigurd fortæller om naturvidenskab, SIGURD BARRETT Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Sigurd fortæller om naturvidenskab, SIGURD BARRETT

07 april 2024 14:00 - 16:00

Teaterkoncert for hele familien 5+

Hvorfor skinner solen? Hvor langt er der til månen? Hvad var Big Bang? Hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett tryllebinder hele salen når han med sin fænomenale fortælleevne og musikalske talenter fanger hele salen uagtet alder. Sammen med musiker Eskild Dohn har han skabt en musikteaterforestilling for hele familien fra 5 +, der direkte vækker børnenes nysgerrighed.

Vi tages med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne svare på livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil? Forestillingen indeholder masser af sjove skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien. Et godt grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper tøjlerne løs i deres formidlende videnskabsforestilling.

Sammen med Eskild Dohn har Sigurd Barrett desuden udviklet sange, film, brætspil og en bog, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden.

Anmeldelser:

”Så gør han det igen! … Sigurd Barrett har sammen med den blændende dygtige musiker Eskild Dohn skabt en musikteaterforestilling, der direkte vækker børnenes nysgerrighed. Hvad mere kan man ønske sig? … Budskabet går rent ind: Pas godt på vores jord!” Kulturtid

”Sigurds fortælleevne er som altid fænomenal. Han fanger hele salen uagtet alder med hans musikalske talenter … Den fantastiske og elegante opbygning, hvor det grafiske i form af flotte og sjove hologrammer spiller en fantastisk og flot rolle, gør showet til noget, som alle burde se!” Jyske Vestkysten

Medvirkende: Sigurd Barrett, Eskild Dohn, Sandra Bothmann, Mikkel Riber, Eddi Jarl og 4 børnedansere

Iscenesættelse: Louise Schouw

Koreograf: Rikke Vangsgaard

Visuel scenograf: Lars Egegaard Sørensen

Kostumer og rekvisitter: Maria Ipsen og Mette Lindberg

Kapelmester: Sigurd Barrett

Musikere: Sigurd Barrett, Mikkel Riber, Eddi Jarl

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
7. april
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside