Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Sommer-i-Tyrol-Vendelbohus

Hjørring Teater præsenterer: Sommer i Tyrol, FOLKETEATRET

10 november 2022 19:30 - 21:30

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette, når vi dette efterår rejser til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som “Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og “Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården “Den Hvide Hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i under-tøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Müller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikal-ske komedie.

I alt 14 medvirkende: Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Meike Bahnsen, Mathias Flint, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup m.fl.

Genre: Operette
Varighed: 2 timer og 20 min inklusiv pause
Pris: Løs 395 / 375 / 355; Abo 320 / 300 / 280; Unge u 26 / stud 190

Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim
Oversættelse: Mogens Dam og Jens Louis Petersen
Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen
Koreografi: Peter Friis
Musik: Ralfh Benatzky
Kapelmester: Nikolaj Heyman
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
10. november 2022
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Hjørring Teater
Se Arrangør hjemmeside