Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
SLÅBROCK BAND

I morgen er det jul, mor! præsenterer: SLÅBROCK Band 50 års fødselsdag

31 august 2024 20:00 - 22:00

2024 er året, hvor det efterhånden legendariske navn i dansk musik, Slåbrock Band kan fejre 50 års fødselsdag. Bandet blev dannet som hyggeband i januar 1974 – og med debut på scenen som opvarmning for selveste Sebastian i november samme år.

Resten er historie – i hvert fald for de fans, der trofast har lyttet til og moret sig over bandets festlige musik i mange stilarter og ikke mindst grundlæggeren Kjeld Torbjørns utallige, finurlige og satiriske tekster om stort og småt i det danske samfund.

– Og det er ikke kun oldinge på min alder, der følger os, siger den 77-årige Torbjørn, der ubeskedent kalder sig Danmarks ældste aktive rocksanger. – Vores stampublikum har sørget for god opdragelse af deres børn og børnebørn, så vi har den glæde at spille koncerter for flere generationer. Og det er SÅ fedt! Og så møder vi jo også ind imellem et yngre publikum, der ikke aner, hvem Slåbrock Band er. Det finder de så ud af – og opdager tit, at de alligevel kender et par af sangene.

Slåbrock Band kan langtfra prale med uændret besætning gennem alle årene. Faktisk har i alt 24 musikere givet deres besyv med undervejs. Men Kjeld Torbjørn har i alle årene været primus motor i koncernen. På scenen er han i dag forrygende godt selskab med de ikke så lidt yngre Ole Albrechtsen, guitar og pedal steel guitar, Torkild Mørch Albrechtsen, guitar, Michael Andersen, bas, og Mads Dybdal Andersen, trommer.

– Engang spillede jeg for at kunne leve ubekymret, nu spiller jeg for at kunne dø lige så ubekymret, griner Torbjørn.

De 50 år fejres med en koncert på Vendelbohus, hvor ikke bare de gamle klassikere får lov at fylde mest i repertoiret – også gamle bandmedlemmer vil i løbet af aftenen dukke op og medvirke til – med garanti – at lave den bedste koncert med Slåbrock Band i mands minde. Der skal startes en To Gears Disella, der skal skydes med lukkede øjne, Bondemand Jensen skal ha’ én over nakken, Bette Kurt skal roses for kreativ leg og Erna får det altafgørende spørgsmål: Er min ring mon for stram til din finger?

Med i alt tre LP-plader og fire CD’er samt en række singler er der sange nok at plukke til jubilæums-buketten.

Share This Event

6073566
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
31. august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

I morgen er det jul, mor!
Se Arrangør hjemmeside