Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
The Savage Rose

I morgen er det jul, mor! præsenterer: The Savage Rose – Tour 2023

09 februar 2023 20:00 - 22:00

The Savage Rose – Tour 2023

The Savage Rose behøver næppe nogen større præsentation. I 2023 er det 55 år siden bandet The Savage Rose spillede deres debutkoncert på Plænen i Tivoli. Sidenhen er det blevet til 26 album og utallige koncerter i ind og udland. En lang begivenhedsrig rejse med musikken, sangene og historierne, der ikke blot har mødt publikum på de store etablerede scener, men også i flygtningelejre og brændpunkter her og i verden.

Også i dag består bandet af nogle af de allerbedste musikere og af musikken, sjælen og viljen – og ønsket om fred og kærlighed er stadig ufravigelige.
Med Annisette som det absolutte omdrejningspunkt, må The Savage Rose betragtes som ét af landets allerstørste rockkoryfæer.

The Savage Rose anno 2023 består, udover Annisette, af Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (horn, keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar) og Dan Hemmer (hammond).

Den aktuelle liveudgave af The Savage Rose kommer rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser.

Dørene åbnes kl. 19.00
Nummererede siddepladser

Arrangør: Musikforeningen: I morgen er det jul, mor…

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
9. februar 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

I morgen er det jul, mor!
Se Arrangør hjemmeside