Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
karmaklubben dansefest

KARMAKLUBBEN & Vendelbohus præsenterer: KarmaFest

22 juni 2024 20:00 - 23:55

⭐ Sommerfest i Vendsyssel!Fest for danseglade mennesker // Gå tidligt i byen, gå tidligere hjem ⭐
Kom som du er – eller tag din mand, kone, kæreste, kollega, veninde, ven eller nabo under armen til Karmaklubbens dansefester i Hjørring i samarbejde med Vendelbohus.
Danseglæde giver god energi til hverdagen, og det er vi glade for at kunne invitere til, allerede fra kl. 20, hvor DJ’en åbner op for dansegulvet med glad musik fra de sidste fire årtier – og de største hits lige nu! 💃🕺

Kom og vær med til at sprede danseglæde og god karma.

Denne aften er der 2 slags billetter:Spise-dansebillet: kr. 330 (dørene åbner kl. 18.00)

Inden dansegulvet åbner er der mulighed for hyggelig fællesspisning og med en lækker buffet: Lækker Buffet bestånde af oksefilet, kylling, to slags kartofler og lækker salatbar med dressing.

Køb din billet her: https://ezme.io/c/lB/o95VDansebillet: kr. 135 (Dansegulvet sparkes i gang kl. 20.00)

Spiser du hjemme kommer du bare til dansefesten

Haps din dansebillet her: https://ezme.io/c/lB/o95t

Kom og vær med til at sprede danseglæde og god karma.
Vi glæder os til at fest dig jer.KARMAKLUBBENS KONCEPT

Karmaklubben er dansefester for danseglade mennesker. Vi har i 15 år lavet fester for det voksne publikum og skaber en venlig og imødekommende atmosfære – også for dem der kommer alene.
Kig efter vores værtinder og frivillige gæsteguider, der har hjerter på deres t-shirts, og som altid er klar på en dans eller til at besvare spørgsmål.

Kom som du er i humør til.
Skjorte eller strutskørt, jeans eller jakke, t-shirt eller fint tøj – eller bare det der lige lå øverst i bunken. I Karmaklubben laver vi ikke modeshows; vi laver sjove, svedige og hyggelige fester.

⭐ Hyg og hæng ud i baren.
Karmaklubbens fokus er danseglæde, men vi har også masser af plads til alle dem, der står i baren, drikker drinks og vipper lidt med tæerne.🥂 Du kan selvfølgelig købe alverdens drikkevarer på stedet: Sjusser og god karma går fint sammen.

⭐ KarmaKLUBBEN er åben for alle.

𝗥𝗲𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻:
Billetten er kun gældende på denne dato og sted – der gives ikke refusion, uanset årsag. Billetten er ikke personlig og kan frit videresælges eller gives.PRAKTISK INFORMATION

Musik
Dansedelen er det bærende element i Karmaklubbens arrangementer, og vores Dj vil spille de største hits fra 70′erne, 80′erne, 90′erne, 00′erne samt det, der rykker lige nu.

Billet
Billetten skal printes ud og afleveres i døren eller vises på telefonen.
N.B.: Billetter kan ikke refunderes og kan ikke bruges på andre datoer.
Billetten er ikke personlig, og bliver du forhindret eller syg, kan billetten ikke refunderes, men gerne sælges eller videregives uden at kontakte Karmaklubben.

Kom trygt alene eller sammen⭐
Uanset om du kommer i en gruppe, med din partner eller alene, er der plads til dig. Kommer du alene for første gang, bliver du taget godt imod af vores Karmaspredere. Det er dem i Karma t-shirts og de er der for at tage imod dig.

⭐ Hyg og hæng ud i baren⭐
Karmaklubbens fokus er danseglæde, men vi har også masser af plads til alle dem, der står i baren, drikker drinks og vipper lidt med tæerne.

⭐ Praktisk⭐
Billetter skal købes i forsalg.

Share This Event

67812
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
22. juni
Tidspunkt:
20:00 - 23:55
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside