Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
BELLAMI & Lune Carlsen

&OS Event præsenterer: BELLAMI & Lune Carlsen

01 november 2024 20:00 - 22:00

ORIGINALE MUSIKERE FRA KIM LARSEN &BELLAMIDRAGER PÅ EN TIDSREJSE UD AD ”MEMORY LANE” MED RESPEKT FOR DNA`ET BAG SANGENE I EN AF DANMARKS STØRSTE MUSIKSUCCESER NOGENSINDE
& VI GLÆDER OS TIL AT PRÆSENTERE DEM PÅ VENDELBOHUS D. 1. NOVEMBER 2024 NÅR TUBORG “SNEEN FALDER”…

Gammel kærlighed ruster ikke.
Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen &Bellamihar gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind iBellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

OriginaleBellami-navne somFagt,PoldogØrvaborger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner….

HansFagt– trommeslager iBellamisiden 1986:

”Det kan være svært at forklare.

Men vi der var med, dengang det skete i øvelokaler og studier, fik det injiceret i generne. Vi kunne øve ”ommere” igen og igen, indtil Kim erklærede sig tilfreds med ordene:

Nu spiller det sangen!

Det udviklede sig til et begreb, som vi altid skulle leve op til. Sådan blev det altid præcist, som han havde tænkt sig, da han skrev sangene.

Vi skulle ikke alene have fokus på detaljerne, men i høj grad også have sans for det totale, fænomenale og ægte Larsenske univers – det autentiske guld.”

”SecretSauce”
Guderne har været med de originaleBellami-drenge HansFagtog MikkelØrva, siden de i 2022 tog initiativ til gendannelsen. At projektet er lykkedes over al forventning, vidner også Facebook om med en alenlang række tilkendegivelser fra begejstret publikum; bandet høster her stor ros og anerkendelse for at have påtaget sig rollen som guides for turen ud af ”Memory Lane” med alle de store hits helt tilbage fra 80´erne – spillet og fortolket i Kim Larsens ånd med Bellamis specielle ”SecretSauce.”

Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende idanmarkshistorien, ogderfor består bandets repertoire naturligvis afudvalgtehighlights som ”Susan himmelblå”, ”Papirklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.

Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde….

BANDET
HansFagtmed det velkendtegrooveogtighttiming på trommer og kor samt den fremragende Mikkel“Ørva”Håkonsson(keyboard/kor) er fortsat originaleBellami´er, og bandets bassist og korsanger har altidheddetPold – i dag Jon (søn af virtuose Henning, som i 17 år spillede bas og komponerede sammen med Larsen.) Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv.

Guitaren varetages af det nordjyskepowerhouse, John Olsen, som bare kan alt med en spade.

Endelig er Jan“Lune”Carlsendet oplagte valg af forsanger –ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans forklangogdetaljer, tilsat munter, flabet Larsen-ironi. Dørene til Vendelbohus åbnes kl. 19 – KONCERTEN starter ca. kl. 20
Der vil i pausen & efterfølgende være LIVE musik i foyeren med Emil Kobber
Koncerten er stående i den store sal på Vendelbohus
Billetpris 345,00 kr + div. gebyrer til billetportal & kort
Der kan købesunummerede siddepladser på balkonenBilletpris 395,00 kr. + div. gebyrer til billetportal & kort
NB!Vi tilbyder som altid at du kan få ledsager med til koncerten i salen, hvis du har et gyldigt ledsagerkort – blot husk at købe billet MED LEDSAGER

Share This Event

11431139
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
1. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

&OS EVENT
Se Arrangør hjemmeside