Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Shubidua 2-0 Vendelbohus

&OS Event præsenterer: Shubidua 2.0: 50-års Shu-bi-læum show

03 november 2023 20:00 - 22:00

Så kommer den store GULDFEST til Hjørring – nærmerere bestemt på Vendelbohus – når &Os byder indenfor til 50-års SHUBILÆUMS SHOW med SHU-BI-DUA 2.0, der i 2023 fejrer 50 år med hits & FÆLLESSANG – de siger selv “sikke et eventyr, det har været for os i bandet!”

De spiller de største Shu-Bi-Dua hits fra de sidste 50 år. En to timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom & voksendom.

SHU-BI-DUA 2.0 med 3 1/2 af de originale Shubber fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks & vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største & bedst sælgende band.
De vil med dette show takke deres skønne publikum for, at de fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land!
Der bli’r rock, grin & tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling – kongerigets største Shu-Bi-Dua fan – har taget temperaturen på DANMARK og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Den får I her med SHU-BI-DUA 2.0
Han er vært på Shubilæums-turen & vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter. Et show hvor repertoirelisten er blevet til en ønskeliste. &Os anbefaler du følger SHU-BI-DUA 2.0 på Facebook – de har gang i en masse spas her i Shubilæums-året 2023

Koncerten er stående & det bliver en FOLKEFEST på Vendelbohus i Hjørring

Billetpris: 290,00 kr
+ billet- & kortgebyrer til BilletExpressen.dk
Priserne er inkl. moms

Har du praktiske eller afklarende spørgsmål ift. showet på Vendelbohus, så kontakt &Os som er arrangør. Dette gøres pr mail til: event@ogos.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. november 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

&OS EVENT
Se Arrangør hjemmeside