Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Hærdet vol. II

Skaga FM præsenterer: RENÉ DAHL ANDERSEN – HÆRDET 2.0

27 oktober 2023 19:00 - 21:00

Den tidligere narkobetjent fra TV2 programmet ”En gang narkostrømer” gæster igen Vendelbohus.

Rene Dahl Andersen som seerne i foråret kunne følge i TV2 programmet ”En gang narkostrømer” lægger igen vejen forbi Hjørring og Vendelbohus.

Sidste år lagde et udsolgt Vendelbohus adresse til, da Rene kom forbi med sit gribende foredrag ”Hærdet”

Nu er han tilbage med foredraget Hærdet 2.0 og er klar til at give os et indblik i den verden han færdes i og hvor han har mødt masser af banditter, prostituerede og legender. Deres fortælling har været med til at skabe hans fortælling. Kom og hør dette spændende foredrag om et liv i gråzonen og måske endda i den helt mørke zone.

Som tidligere narkotika betjent og undercover agent for PET og FBI, vil Rene tage os med ind i en verden som for de fleste er helt ukendt og meget gribende.

Det er ingen hemmelighed, at Rene Dahl Andersen har levet et vildt arbejdsliv. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at han er gået til grænsen og sommetider over den. Men der er stadig noget, han ikke har fortalt. Det gør han netop i foredraget ”hærdet 2.0” hvor ”bonderøven bliver betjent med byen i blodet”. Rene er sin egn. Han er født og opvokset i Hørby, en lille nordjysk by., hvor der var masser af tid til familietid. Han kommer til København og bliver narkobetjent i byens mest rå gader.

Han trives, men han længes sommetider hjem. Han ved godt, hvor han kommer fra, og der er langt til det liv, han lever på kanten af retsplejeloven og blandt pushere i Istedgade og kriminelle i nogle af verdens hårdeste miljøer.

I foredraget, der tager udgangspunkt i hans anden bog ”helhjertet”, fortæller han om den, han var, og det han blev til. Han fortæller historier fra gade; der er flere endnu – og så tager han os med ind i de relationer, der opstår mellem mennesker – aparte venskaber mellem betjenten og pusheren, der har noget at skulle have sagt.

Foredraget er en ærlig udlægning fra bonderøven, der blev betjent; hærdet, men helhjertet.

Det er Carsten Johansen, som til dagligt er erhvervschef i Nordjyske Bank, der står som arrangør af foredraget. Carsten kender Rene Dahl Andersen fra deres ungdomsår i Sæby og han synes derfor at det er nærliggende, at han får dette foredrag til Hjørring.

Samtidig vil Carsten gerne støtte et lokalt initiativ og han donerer derfor hele overskuddet blandt andet til Den Blå Sociale Cafe.

Share This Event

2016833
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
27. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Skaga FM
Se Arrangør hjemmeside