Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Peter Mygind

Soldal Event præsenterer: Foredrag med Peter Mygind

03 april 2024 20:00 - 21:30

Oplev et foredrag med en af underholdningsbranchens mest kendte ansigter. “Peter Mygind” gæster Vendelbohus og vil her give et medrivende, energisk og sjovt foredrag som tager udgangspunkt i emnet ”Hvad er du lavet af”. Her kommer Peter ind på opvækst, mobning, forældrerelationer, parforhold, skilsmisser, børn og dertilhørende op- og nedture, social arv, tvivl og ensomhed.

Hvis man skal tale om en éner i den danske underholdningsbranche, så er det uden tvivl Peter Mygind. Som søn af Jytte Abildstrøm er han nærmest opvokset på de skrå brædder, hvor han havde sin debut som barn. I løbet af sin skuespilkarriere har han betrådt adskillige store teaterscener rundt omkring i landet, og han har medvirket i et utal af store danske hitserier herunder ”Taxa”, ”Nikolaj og Julie”, ”Riget”, ”Borgen”, ”Forbrydelsen”, ”Den som dræber” og senest ”Sommerdahl”. Af film kan blandt andre nævnes ”Flammen og Citronen”, ”Så længe jeg lever” og ”Last Christmas”. Alt dette udgør blot en brøkdel af Peters CV. For vi kender også Peter som Score Kaj, forfatter, foredragsholder, konferencier, og Tv-vært. Senest er Peter sprunget ud som sanger med julehittet ”Peters Jul” og med genindspilninger af danske klassikere.

De mennesker som møder Peter husker ham for hans enorme hjerte, der banker for et utal af mærkesager samt for hans inspirerende livs- og menneskesyn. Peter har blandt andet taget kampen op mod mobning med bogen ”Myginds Mission” og dokumentarserien af samme navn på DR1. Han har sat fokus på hjertestop og blodpropper i kølvandet på sine egne blodpropper – og han kæmper for det gode og sunde forhold forældre og børn imellem. Også her kan han trække på sit eget liv, for sønnen Julius blev overfaldet og røg ud i et massivt hashmisbrug som helt ung. I dag holder far og søn sammen foredrag om deres historie til inspiration for andre. Peter er med til at sætte fokus på arbejdsglæde og social ansvarlighed – og så brænder han for at give en stemme til de svage i samfundet og til dem, som så ofte bliver overhørt.

Om Soldal Event:
Foreningen Soldal Event arrangerer og afvikler kulturelle events i hele Nordjylland. Koncerter, foredrag, Stand-up, festivaler og m.m. er noget af det man kan forvente fra os.
Soldal Event støtter lokalt og donerer årligt en stor del af vores overskud til lokale kulturelle godtgørende formål. Vi er vilde med at skabe nye tiltag og vi arbejder altid på at finde lige nøjagtig det event som kan ramme så mange som muligt.

Følg os på Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100091749154158
Hjemmeside: www.soldal-event.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Soldal Event
Telefon
42 54 42 16
E-mail
info@soldal-event.dk
Se Arrangør hjemmeside