Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Dodo & The Dodos Vendelbohus

Vendelbohus præsenterer: Dodo & The Dodos

31 marts 2023 20:00 - 22:00

“Lev Livet”
Glæd dig til et kæmpe brag af en fest og genhør kæmpe hits som bla. ’Vågner I Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’

36 år som orkester er en smal sag, når man hedder Dodo & The Dodos. Og netop derfor lægger de igen landet ned, når de tager på deres “Lev Livet”-turné i efteråret 2022.

Nu kan du også i Hjørring se frem til en hitparade i særklasse, hvor vi alle får lov til igen at stå skulder mod skulder.

“Lev Livet”-turnéen indbyder til at sætte lidt mere kulør på tilværelsen, men så til at opleve en uformel stund med et af Danmarks mest velspillende orkestre, der garanterer velkendte ørehængere til alle der vil holde en fest.

Som nogle af Danmarks fremmeste pop-ambassadører, der gennem næsten fire årtier har spillet i alle afkroge af landet, kan der ikke slåes en tyk nok streg under,hvor meget Dodo & The Dodos glæder sig til at besøge Vendelbohus.

Ståpladser

Dørene åbner 1 time før.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
31. marts 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside