Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
ib grønbech og containerkvartetten

Vendelbohus præsenterer: Ib Grønbech koncert

11 oktober 2024 20:00 - 22:00

Ib Grønbech & ContainerKvartetten ­tager koncertsteder med storm gang på gang – både med Ib Grønbechs og bandets topmusikalske evner og med en uforlignelig humor – manden er ganske enkelt genial og har en placering som en af landets allerstørste komikere. Netop den kombination sælger billetter!

Ib Grønbech er på det nærmeste blevet kult blandt det yngre publikum. ”De synger med fra start til slut og kan alle sangene, det er en utrolig stor oplevelse for mig” fortæller Ib Grønbech.

Book Ib Grønbech & ContainerKvartetten – de skal opleves! En god sammensætning af artistens bedste hits fra de seneste 39 år leveret med et glimt i øjet og masser af energi i kombinationen med Ibs nordjyske humor, når den er allerbedst.

Både stemmebåndet og lattermusklerne bliver udfordret på en aften i selskab med Ib Grønbech. Publikum overgiver sig til et univers fyldt med morsomme sange serveret på vendelbomål og humørsmitsomme melodier. Koncerten ender i en uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højlydt af den lune og skæve humor, som Ib Grønbech sikkert mestrer med improvisation, snorelige timing og spontanitet. Det er ikke blot stand-up og det er næppe ’bare’ en koncert. Det kan være svært at sætte ord på, men en Ib Grønbech koncert er mest af alt stedet, hvor musik går hånd i hånd med komik. Det kan siges ganske kort: Musikalsk legestue med garanti for latter.

I 2024 er det præcist 39 år siden, Ib Grønbech udgav sin først LP og hurtigt blev den nordjyske sanger og komiker landskendt. Sidenhen er det blevet til en lang række succesfulde udgivelser. I 2016 udgav Ib Grønech en opsamlings CD, hvor han med bandet genindspillede de største Ib Grønbech-hits og tilmed en række nye sange. I 2019 kom det længe ventede album ”På Den Anden Side” som fik 5-stjernede anmeldelser.

Igen i 2024 er der lagt op til en turné rundt i hele landet, hvor kalenderen allerede nu byder på mange koncerter. Ib Grønbech & ContainerKvartetten ser frem til at komme rundt i Danmark og levere et brag af koncert, hvor aftenens publikummer kan synge med fra start til slut på alle de velkendte Ib Grønbech hits.

Share This Event

9620617
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
11. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside