Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder

Vendelbohus præsenterer: Johnny The Blues – Johnny Madsen Jam Band

10 juni 2023 20:00 - 22:00

Hva’ er bedre end kvinder og rock, det er en Hancock…”, og sammen med repertoiret fra én af dansk rockmusiks legender, har du opskriften på en noget nær perfekt cocktail.

Vi hedder Johnny The Blues og vi er, som navnet også antyder, et Johnny Madsen Jam band der består af 5 rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene. Tidligere har vi optrådt med akustiske fortolkninger af Madsens numre, men har nu udvidet besætningen og er klar til at sætte strøm til projektet, skrue op for forstærkerne og give den gas med fuld besætning i 2023. Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra vores helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg. Dette sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, som måske er det tætteste du kommer på Madsens vokal uden at det rent faktisk er ham der står på scenen, giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.

“Hvor kommer vi fra – Hvor skal vi hen – Og hvor skal vi stille de tomme flasker”

Num. siddepladser

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
10. juni 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside