Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
Lasse Madsen - Fræk!

Vendelbohus præsenterer: Lasse Madsen – Fræk!

04 oktober 2024 20:00 - 22:00

Komikeren Lasse Madsen, en hurtigt voksende stjerne på den danske komediescene, er tilbage med et spektakulært show! I sit nye stand-up show “Fræk” serverer Lasse endnu mere af det, der har gjort ham kendt: hurtige observationer og skarpe jokes.

Ligesom hans tidligere udsolgte one-man-show “Forelsket” fra 2022 og hans deltagelse i Comedy Ballroom, byder “Fræk” på en række morsomme hverdagsbetragtninger kombineret med en afslappet præsentation og højt tempo. Showet leverer humor, der er provokerende, frisk, fræk, modigt, dristigt og frem for alt: utrolig morsomt. Publikum kan forvente en fuld palet af skarp satire og drenget charme.

Har du kun oplevet Lasse Madsen på sociale medier, så glæd dig til at se ham på stand-up scenen, hvor han virkelig brillierer! Gør dig klar til en sjov aften på den frække måde.

Tekst om Lasse Madsen:

“Hva’ så, var det godt?”
“Ja, det var pisse sjovt.”
“Fedt, hvad handlede det om?”
“Øhh…”

En samtale, mange sikkert genkender, når de vender hjem efter et fantastisk stand-up show. Det er svært at sætte fingeren på en specifik joke eller situation – det vigtigste er, at man har haft det sjovt hele aftenen.

Sådan er det også efter et show med Lasse Madsen. Han har hverken en politisk eller satirisk dagsorden og holder sig ikke strengt til et bestemt tema. Han er mester i at gribe pludseligt opståede øjeblikke, hvilket ofte resulterer i hylende morsomme situationer.

Lasse Madsen er kendt for sin underfundige humor, drengede charme og evne til at få selv de mest almindelige emner til at virke sjove og underholdende.

Det er svært ikke at smile, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han kærligt gør grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste kan genkende sig selv i. Videoerne afslører ikke kun Lasse som en talentfuld humorist, men også som en dygtig menneskekender.

Han er dog meget mere end blot virale videoer online. Han er også en fremragende sceneperformer med en unik forbindelse til sit publikum. På scenen føler Lasse Madsen sig hjemme, og hans første one-man-show, ‘Forelsket’, fik fire hjerter i Politiken og spillede for fulde huse landet over.

Dørene åbner kl. 19.00

Num. siddepladser

Share This Event

9016682
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
4. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside