Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
RobinSamse og Lasse Vestergaard

Vendelbohus præsenterer: Os mod jer – RobinSamse og Lasse Vestergaard

18 marts 2023 14:00 - 15:30

Youtuberne RobinSamse og Lasse Vestergaard vender tilbage med et nyt interaktivt game show

Publikums handlinger får direkte indflydelse: Men kan Hjørring vinde imod os?

Efter to succesfulde turnéer vender Youtuberne RobinSamse og Lasse Vestergaard endelig tilbage med et nyt interaktivt game show!

Trioen bestående af 29-årige Robin Madsen, 27-årige Samrita Kaur og 27-årige Lasse Vestergaard repræsenterer nogle af Danmarks mest populære YouTube-kanaler, der tilsammen har mere end 300 millioner videovisninger og 400.000 abonnenter. De har med deres charme, nørdede personligheder og højlydte grin underholdt et publikum med deres tusindvis af danske videoer i årevis.

Bølgerne gik højt i fortiden under de udsolgte shows, hvor tusindvis af ivrige fans dystede mod hinanden – men hvordan kommer det til at gå denne gang, når hele salen skal dyste DIREKTE imod de store Youtubere på scenen? Robin, Samrita og Lasse vil tilsammen bruge alt deres erfaring, humor og store energi kendt fra deres YouTube-kanaler, til at give publikum kamp til stregen med den helt nye, unikke forestilling i foråret 2023! Har DU hvad det kræver for at vinde imod RobinSamse og Lasse Vestergaard, når du skal samarbejde med DIN by i vores nye show?

Der kan kun være ÉN vinder, OS ELLER JER!

Kan I vinde over os, når vi afholder showet i Hjørring i foråret 2023?

Num. siddepladser

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. marts 2023
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside