Kommende arrangementer

Har du spørgsmål til et ændret eller aflyst arrangement, bedes du venligst kontakte arrangøren bag det pågældende arrangement. Du finder information om arrangøren på din billet eller under det enkelte arrangement her på siden.

Indlæser Begivenheder
version-1.0-ekstra-ekstra

Vendelbohus præsenterer: Version 1.0 – Tak for sangen, en hyldest til Kim Larsen

11 februar 2023 20:00 - 22:30

EKSTRA EKSTRA KONCERT

Vendelbohus byder Version 1.0 velkommen med “Tak for sangen – en hyldest til Kim Larsen”

Version 1.0 er nok mest kendt for at være landselens mest kendte og eftertragtet “partyband”. Men denne gang kan de opleves, hvor de giver den alt hvad de har, på Kim Larsens største sangskatte.

Publikum kan se frem til en aften, hvor de kommer med på en musikalsk rejse i Kim Larsens store univers af fantastiske sange, når de kommer vidt omkring i det store bagkatalog. Sange som Joanna, Pianomand og Tarzan mamma mia mv., som indbyder publikum til at synge med er nogle af de sange, som man kan glæde sig. Sangene bliver leveret i Version 1.0 fortolkninger, med stor og dyb respekt for originalerne.

Drivkraften i Verison 1.0 er og har altid været, glæden ved at underholde og give publikum en oplevelse. Denne essens krydret med spontanitet, humor og musikalsk overskud, skaber rammen for en ultimativ koncertoplevelse.

Rammerne er naturligvis i landsdelens og måske Danmarks bedste og smukkeeste spillested – Vendelbohus. Hvor målet er at få så mange ind i den gamle teatersal og lade sig blive grebet med af en stemning, som kun kan opleves på Vendelbohus. Alt overskud går til at udvikle og bevare huset.

Vi forventer at billetterne vil blive udsolgt hurtigt, da dette har været tilfældet de få steder, hvor Version 1.0 har lavet denne koncert tidligere. Så vi anbefaler naturligvis at få købt billetterne i god tid.

Share This Event

207555
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
11. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Billetter:
Køb billetter »

Sted

Vendelbohus
Nørregade 22
Hjørring, 9800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Vendelbohus
Se Arrangør hjemmeside