Den Store Sal – Teatersalen

Teatersalen

Vendelbohus største sal er vores flotte teatersal fra 1905. Selvom den har eksisteret i mange år er den stadig flot vedligeholdt og med alt indenfor moderne lyd, lys og AV-udstyr.

Se galleri

Beskrivelse

Alt fra koncerter til julefrokoster

Den store sal bruges til alt fra koncerter, forestillinger, jubilæumsfester, generalforsamlinger, konferencer, udstillinger og julefrokoster.

Der er direkte indgang fra huset foyer, hvor man kan byde sine gæster velkommen.

Den store sal måler 18 m i længden, 12 m i bredden og 7,5 m i højden, som sammen med en hævet scene på 12 x 10 meter giver en stor fleksibilitet og mange muligheder for en opstilling som passer til dit arrangement.

Der kan opstilles til 450 siddende gæster eller der kan laves stående arrangement f.eks. med cafeborde.

Salen indeholder professionelt lyd og lysanlæg samt projektor med lærred på 6,5 x 3,5 meter. Vendelbohus har egne lyd og lys folk, som sørger for afvikling af dit arrangement. Derudover kan vi tilbyde forskellige live stream løsninger samt fotografering under arrangement.

Bagved scenen forefindes kunstner garderober, som kan bruges af arrangøren for at opholde sig tæt på deres arrangement og følge med i hvad der sker på scenen fra en tv skærm.

Vi har mulighed for at opsætte en bar forskellige steder i lokalet, som kan levere friske drinks og fadøl til dit arrangement og vi kan håndtere specielle ønsker til oppyntning og borddækning.

Vi har god erfaring med professionel planlægning og afvikling af forskellige arrangementer og skræddersyr gerne arrangementet efter dine ønsker.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak på: