Vendelbohus Live 2023

FINALEN
FREDAG D. 16 JUNI MAJ 2023 KL. 20

Kom med til et brag af en fest når de 4 lokale bands, som er gået videre fra semifinalerne viser hvad de kan på scenen og dyster om at blive vinder af Vendelbohus live 2023.

Snyd ikke dig selv for lysshow, guitarsolo, hoppe-i-takt-til-musikken, fadøl, stemning og godt humør til en forrygende aften på Vendelbohus.

Dørene åbner kl. 19, der er fri entré og studievenlige priser i baren.

DE 4 FINALISTER:

Jeppe Hydén

Jeppe Hydén Lauritsen

er en dansksproget singer songwriter med rødderne solidt plantet i Vendsyssels muld. Han tegner lyriske billeder af et personligt, filosofisk, legende og til tider ret kaotisk folk-univers. Man mærker så at sige, hvordan det er at stå i hans beskidte sko. Med tre meget forskellige singleudgivelser i nakken er han i samarbejde med en flok venner som medvirkende ved at strikke sit første album sammen under sit danske kunstnernavn.

Jeppe Hydén

SØVNMØNSTER

er et nyt moderne indie pop rock band med inspiration fra den nye danske hitlyd som Patina og Joyce. De har lige afsluttet en turné rundt i København, Odense og Aalborg og er aktuelle med deres seneste udgivelse “Jeg Skinner”, som kan gøres på Spotify.

Klostermand

KLOSTERMAND

er en rapper fra den Nordjyske muld som prædiker at være sig selv, uanset om det er kikset eller ej. Manden bag projektet, Jens Munk, brænder for den smukke natur og suveræne stilhed som livet på landet bringer, og tekstuniverset stråler af ærlighed og den ægte danske hygge. Med en lyd der er inspireret af klassisk hiphop blandet med salsarytmer, jazzharmonier og pop hooks, maler Klostermand et oprigtigt billede af en ung knægt der prøver at finde sin vej i det store liv.

Jeppe Hydén

NO MAN’S NAME

er et 5 mands band der spiller Rock’n Roll. Som de selv beskriver det er det et par gutter der spiller noget god gammeldags fadølsrock! Velspillende guitar og hårdtslående trommer samt en energisk frontfigur gør at man kan ikke sidde stille til deres musik.

INVITATION TORSDAG D. 4 MAJ 2023 KL. 19

Alle musikerer og bands i Hjørring kommune

Skal du spille på Vendelbohus?

Lige meget om man ønsker en karriere indenfor musikken eller bruger musikken som glæde i ens fritid, er det vigtigt at dyrke den i fællesskab. Efter timers arbejde med sangskrivning, øvning og sammenspil er en af de bedste måder at dele sin musik og passion ved at spille den live for andre. Som byens spillested er det en af vores fornemste opgave at kunne bidrage til at dette sker.

Derfor inviteres I til Vendelbohus Live.

Spiller du musik alene eller i et band kan du ansøge om at deltage i Vendelbohus live, som bliver torsdag d. 4 maj 2023 kl. 19 (dørene åbner 18.30) 

Det hele vil foregå på scenen i den store sal på Vendelbohus, hvor der bliver sammensat et musikalsk show. Der kan deltage 6 artister/bands, som hver skal spille i maks. 20 minutter.

Ønsker du at deltage, skal du indsende en kort beskrivelse af dit band, mindst 1 lydfil af din musik og gerne video. Det kan sagtens være en mobiloptagelse fra øvelokalet. Herefter vil en jury bedømme det indsendte materiale og du vil få svar kort tid efter om du er gået videre.

Alle genrer og aldersgrupper er velkomne, det eneste krav er at musikken skal være original.

Vind en dag i et lydstudie

Alle deltagere i Vendelbohus Live vil blive tilmeldt deltagelse på 2 workshops op til arrangement, hvor deltagerne får viden omkring live performance og vokal træning. Derudover vil vinderen få en dag i et lydstudie til optagelse af egen musik.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Ansøgning

Send din ansøgning til:

Seneste ansøgningsfrist fredag. d. 7 april kl. 12.00